Per 1 januari 2023 gaan wij werken met een nieuw systeem voor gidsen en touroperators. Tot die tijd houden wij het oude beleid aan, met de tijdelijke pas.

We gaan werken met een jaarlijks ‘lidmaatschap’. Een gidsenpas kost per 1 januari 2023 €20,- per gids per jaar. We werken vanaf die datum niet langer met vouchers en oude/tijdelijke gidsenpassen. Wij zijn ons er van bewust dat dit een hele verandering is, maar gezien de stijgende kosten op verschillende fronten zijn wij genoodzaakt om het beleid dusdanig aan te passen. Wij hopen op uw begrip.

Bij aankoop van een pas, wordt u bij ons als lid ingeschreven; u profiteert dan van de volgende voordelen:
- U krijgt 15% kassakorting op souvenirs uit de souvenirshops in de Nieuwe Kerk, Oude Kerk en in de extra winkel (Markt 73)
- Er wordt automatisch bijgehouden hoeveel bezoekers u meeneemt, op basis daar van bieden wij staffelkorting (overzicht staffelkorting staat in de bijlage)
- Facturatie gaat rechtstreeks i.p.v. bij de kassa afrekenen of een voucher invullen
- U komt op de exclusieve gastenlijst, dat houdt in dat u wordt uitgenodigd bij bijvoorbeeld besloten openingen van exposities en andere evenementen
- U wordt per mail op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen, tentoonstellingen, acties en openingstijden

Zonder gidsenpas mag u als gids wél gratis naar binnen, maar u profiteert dan niet van de voordelen (kassakorting, staffelkorting, betalen via factuur etc.)

De geldigheid van een jaar gaat in op de aankoopdatum. Uw gidsenpas is strikt persoonlijk, onze medewerkers controleren dit.

Mocht u in de toekomst uw pas een keer vergeten (of in het geval dat u geen gidsenpas aanschaft), dan zijn wij genoodzaakt om het normale tarief voor uw groep in rekening te brengen. U betaalt dan direct bij de kassa. We werken niet langer met vouchers en het systeem heeft niet de mogelijkheid om uw gegevens op te zoeken zonder het scannen van de pas. U mag zelf uiteraard wel gratis naar binnen. Houdt er rekening mee dat u dan een langere wachttijd heeft bij de kassa.

Mocht u uw pas kwijt raken of verliezen, wilt u dit dan z.s.m. doorgeven via info@nieuwekerk-delft.nl

Vul onderstaand formulier in:

Tijdlijn »

Sluit tijdlijn ×
UA-28388632-1