× Para mostrar este contenido, el sistema estГЁ configurado es

IamUkraine is een uniek maatschappelijk kunstproject over de oorlog in Oekraïne, georganiseerd in samenwerking met de Oekraïense vluchtelingen in Nederland. De eerste editie van het project vindt plaats in Delft.

Er wordt tijdens de maanden december en januari werk getoond van fotografen die in het epicentrum van de oorlog hebben gestaan en Oekraïense illustratoren die momenteel in het oorlogsgebied zitten en de gevolgen zien van bombardementen, beschietingen en verwoeste levens.

Kleurrijke illustraties en satirische anti-oorlogsposters weerspiegelen de staalharde geest en humor van het Oekraïense volk. In veel werken kan het publiek een unieke gemeenschappelijke stijl ontdekken die tijdens de oorlog door Oekraïense illustratoren is ontwikkeld.

IamUkraine is echter meer dan een tentoonstelling. Het is een platform waar Oekraïense vluchtelingen hun dankbaarheid kunnen uiten aan de Nederlandse samenleving. Dat doen ze op de opening van 10 december door middel van het uitdelen van typische Oekraïense specialiteiten, het geven van optredens en veel meer.
Alle opbrengsten van de tentoonstelling IamUkraine gaan naar humanitaire hulp aan kinderen die slachtoffer zijn geworden van de oorlog in Oekraïne.

De expositie is de te zien van 12 december 2022 tot 25 januari 2023.

Horario de cierre »

Cierre de la lГ�nea de tiempo ×
UA-28388632-1