× Para mostrar este contenido, el sistema estГЁ configurado es

De Nieuwe Kerk is de afgelopen jaren gerestaureerd en het is er nu aangenaam met goede stoelen en een nieuw verwarmingssysteem. Maar er ontbreekt nog wat: voldoende toiletten, een keuken en een aantal kleinere zaaltjes. Vorig jaar hebben we daarom op diverse manieren met ruim 400 Delftenaren het gesprek gevoerd.

Voorkeursvariant uitgewerkt!
In december 2018 hebben we vier varianten voor de aanpassingen aan de Nieuwe Kerk aan de stad laten zien. Deze varianten zijn ook met de gebruikers van het kerkgebouw, de gemeente Delft, de Adviescommissie Omgevingskwaliteit (welstandscommissie) en de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed besproken. Op basis van alle reacties hebben een voorkeursvariant uitgewerkt die we graag aan de stad presenteren en bespreken.

Kom naar het derde stadsgesprek op woensdagavond 3 juli!
Op woensdagavond 3 juli presenteren we de voorkeursvariant voor de Nieuwe Kerk aan de stad. Tijdens deze avond licht architect Ron Verduijn de aanpassingen aan de kerk toe en vertelt Wilco Blaak (Directeur Bedrijfsvoeringsorganisatie) hoe het gebouw in de toekomst gebruikt kan gaan worden. Daarnaast gaan we graag in gesprek over verdere uitwerking van het plan, de architectuur en het gebruik van de ruimtes. Vanaf 19:30 staat de koffie klaar en is iedereen van harte welkom in de Nieuwe Kerk om mee te denken over de toekomst van dit bijzondere gebouw in de stad. Het programma begint om 20.00 uur.

Horario de cierre »

Cierre de la lГ�nea de tiempo ×
UA-28388632-1