× Pour afficher ce contenu, le systГЁme est configurГ� Г� fr

U heeft wat te vieren en u bent opzoek naar een bijzondere en mooie locatie voor uw receptie of uw diner? De monumentale Oude Kerk en Nieuwe Kerk van Delft lenen zich hier uitstekend voor.

Bent u op zoek naar een bijzonder mooie locatie voor uw receptie of diner? Onze monumentale kerken lenen zich uitstekend voor een sfeervol diner of een stijlvolle receptie.

Diner
Na een aperitief neemt u plaats aan een prachtig gedecoreerde tafel. Het voorgerecht wordt geserveerd terwijl het strijkorkest op de achtergrond speelt. Bij kaarslicht geniet u van culinaire meesterwerken en fantastische wijnen. Een avond die u en uw gasten niet snel zullen vergeten. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk; van een intiem diner voor 10 personen tot een groots diner voor 600 gasten. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Receptie
In onze kerken zijn diverse mogelijkheden voor het organiseren van een receptie. Zowel voor kleine als grote groepen zijn diverse ruimtes beschikbaar. Onze medewerkers kunnen voor u de complete receptie verzorgen. Van een eenvoudig blokje kaas tot chique hapjes met een mooie wijnen. Ook de aankleding van de ruimte kunnen wij voor u verzorgen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

 

 

Chronologie »

Fermer la chronologie ×
UA-28388632-1