× Per visualizzare questo contenuto, il sistema ГЁ configurato it

Aan het eind van de restauratie is de kerk opnieuw ingericht. Door deze herinrichting is de kerk breder inzetbaar en is de sfeer en uitstraling fors verbeterd. Zo zijn de banken uit het middenschip vervangen door stoelen met een looppad in het midden, zodat er een mooie zichtlijn is ontstaan richting het praalgraf.

LICHTPLAN
De kerk is voorzien van een uitgebreid lichtplan met honderden led-lampen, zodat alle onderdelen van de kerk goed tot hun recht komen. Ook de geluidsinstallatie wordt vervangen zodat de kerk ook voor brede maatschappelijke activiteiten inzetbaar is.

EXPOSITIE
De oude vaste expositie uit de zuidbeuk is verwijderd, daarvoor in de plaats is een nieuw ontworpen expositie in de kooromgang van de kerk gekomen.

TUIN
Na het verwijderen van alle bouwketen uit de tuin wordt ook de tuin opnieuw ingericht. In oktober en november 2018 wordt de tuin aangepakt en zo ingericht dat de tuin een meer open uitstraling krijgt. De tuin krijgt twee verhoogde delen met daarlangs een natuurstenen zitrand. De tuin wordt ingevuld met gras en duizenden bloembollen, diverse bomen en lage beplanting. In het voorjaar van 2019 zal de tuin voor het eerst in volle glorie te zien zijn.

Cronologia »

Chiudere la timeline ×
UA-28388632-1