Ontrafel geheimen in de Oude en Nieuwe Kerk van Delft

Escaperoute 'Het geheim van de beeldenstorm'

Durf jij het avontuur aan te gaan en het Geheim van de Beeldenstorm te ontrafelen? De Oude en Nieuwe Kerk van Delft openen hun deuren voor een unieke belevenis: een escaperoute die de Delftse geschiedenis en de tumultueuze tijd van de beeldenstorm in de oudste kerken van de stad samenbrengt met avontuur. 

CLICK HERE FOR THE ENGLISH INFORMATION

Kraak de codes

In ongeveer 75 - 90 minuten lost je een reeks puzzels op, kraakt codes en volgt cryptische aanwijzingen. Je doel? Het vinden van een geheime schat die verborgen werd tijdens de beeldenstorm, een tumultueuze periode waarin protestanten beelden, schilderijen en relikwieën vernietigden in een strijd tegen wat zij zagen als afgoderij.

Maar niet alles ging verloren. In het hart van het conflict wisten sommigen een deel van de kostbaarheden te verbergen. Het is aan jou en je team om deze verloren schatten op te sporen, verborgen ergens binnen de muren van deze historische kerken. En wie wil dat nou niet: puzzels kraken op deze plek die geschiedenis en heiligheid ademen.

Unieke kennismaking met de oude Delftse kerken

Terwijl je de aanwijzingen volgt en de mysteries oplost, maak je op een interactieve manier kennis met de rijke geschiedenis van de Oude en Nieuwe Kerk. Ontdek verhalen van het verleden, bewonder de architectuur en misschien, als je slim en snel genoeg bent, onthul je het Geheim van de Beeldenstorm.

Ben je klaar voor deze historische uitdaging?

Reserveer nu je plek voor deze unieke escaperoute en duik in het diepe verleden van Delft, waar geschiedenis en avontuur hand in hand gaan.

Praktische info

Prijs: €17,50 per persoon
Groepsgrootte: 2 - 6 personen
Wie: (bijna) alle leeftijden (*)
Waar
: Oude en Nieuwe Kerk, Delft
Duur: 75 - 90 minuten
Inbegrepen: toegang tot de Oude en de Nieuwe Kerk

Andere opmerkingen:

  • Een deel van de route speelt zich buiten af. Als er regen wordt verwacht, zorg dat je een paraplu of een regenjas bij je hebt.
  • Je hebt minimaal een opgeladen smartphone met internet nodig om de route te lopen!

(*) De ervaring leert dat het een heerlijke activiteit is voor vrienden, collega's en ook een heel leuk gezinsuitje. Voor de kleinsten zijn de puzzels echter te ingewikkeld. Vanaf +/- 9 jaar kunnen kinderen zeker actief meespeuren.

PS: Deze spannende tocht is geen gewone escaperoom: met deze escaperoute word je niet opgesloten, maar maak je een reis door de tijd terwijl je speurt in twee van de mooiste kerken van Nederland.

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.