Bijeenkomst, diner, congres

Op zoek naar een geschikte locatie voor een grote bijeenkomst tot 1300 personen, congres, receptie of een grand diner tot 500 personen? Onze kerken zijn dé locatie voor een groot event in de historische binnenstad van Delft. Welkom!

Welkom!

De Oude & Nieuwe Kerk zullen je bezoekers overweldigen met de monumentale uitstraling van deze prachtige gebouwen. Een ambiance die een onvergetelijke indruk zal maken zoals het Bätzorgel met 3000 pijpen, kroonluchters die de hoge gewelven uitlichten en overal Vaderlandse geschiedenis, van wereldberoemde schilders tot het praalgraf van Willem van Oranje.

Bijeenkomst

Onze kerken hebben een ongekende grote capaciteit. 1300 bezoekers kunnen we per kerk ontvangen voor een lezing, congres, receptie, orkestvoorstelling en overige bijeenkomsten. Je kunt altijd op loopafstand parkeren.

Diner

Voor een grand diner ben je bij ons op de goede plek. Dineren in onze kerken is een beleving, waar je gasten nog lang over zullen napraten. De museale setting is buitengewoon geschikt om in te dineren. Tot 500 personen per kerk kun je genieten van een mooi diner, geserveerd door één van onze preferred supplier cateraars, of zelfs door je eigen cateraar. In overleg is heel veel mogelijk.

Diner in de Nieuwe Kerk

Voor Eurodyn 2023 werd het diner georganiseerd in de Nieuwe Kerk.

Congres

 De Oude & Nieuwe Kerk worden regelmatig ingezet bij congressen, zowel nationaal als internationaal. Voor plenaire bijeenkomsten, diploma-uitreikingen, lezingen zijn wij dé partner om in Delft je event groots op de kaart te zetten. We kunnen tevens met onze partners alle audiovisuele uitdagingen aan om je event gestalte te geven.

Congres in de Oude Kerk

Het congres van Eurodyn 2023 werd voor een deel in de Oude Kerk van Delft gehouden. Een prachtige locatie waar grote groepen mensen kunnen worden ontvangen in een unieke historische ambiance. 

Contact of meer informatie

Graag denken we met jullie mee. Wat hebben jullie nodig, wat is er allemaal mogelijk en is de locatie op jullie datum van voorkeur nog beschikbaar. Stuur je verzoek in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Aanvraag info verhuur

Wijkkerkgebouwen

Naast de Oude en de Nieuwe Kerk, beschikken wij als Protestantse Gemeente Delft ook nog over 4 wijkkerkgebouwen, verspreid liggend in een aantal buitenwijken van Delft.

Deze kerken beschikken over zalen met een capaciteit variërend van 10 tot 300 personen. Naast kerkelijk gebruik, bieden deze kerken ook de mogelijkheid voor het huren van zalen voor bijvoorbeeld vergaderingen of concerten in een wat kleinere setting.

Stuur je bericht naar info@pgdelft.nl voor meer informatie!

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.