Concerten in de Oude of Nieuwe Kerk

Voor je concert ben je op zoek naar de juiste locatie. Een locatie die past bij de beleving die je de bezoekers wilt bieden. Een locatie met een verhaal. Dat vind je bij de Oude en bij de Nieuwe Kerk van Delft. Locaties die je concert tot een geweldig evenement zullen maken.

De juiste locatie

Een mooie concertuitvoering vraagt om de juiste locatie. Een locatie die past bij de beleving die je de mensen wilt bieden. Een locatie met een verhaal. Dat vind je bij de Oude Kerk én bij de Nieuwe Kerk van Delft. Monumentale kerken die iets toevoegen aan je concert!

Oude Kerk

De Oude Kerk biedt je veel verschillende mogelijkheden en heeft een prachtige akoestiek. Daarnaast beschikt de Oude Kerk over een drietal monumentale orgels. Er zijn diverse opstellingen mogelijk qua podium en zitplaatsen. De Oude Kerk kan maximaal 1500 bezoekers verwelkomen.

Nieuwe Kerk

De Nieuwe Kerk, met zijn prachtige verhaal, is ook beschikbaar voor verhuur. Wel heeft deze kerk een aantal voorwaarden. Zo kunnen we de kerk niet sluiten tijdens de normale openingstijden. We denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden.

Contact of meer informatie

Graag denken we met jullie mee. Wat hebben jullie nodig, wat is er allemaal mogelijk en is de locatie op jullie datum van voorkeur nog beschikbaar. Stuur je verzoek in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Aanvraag info verhuur

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.