Faciliteiten

De Oude en Nieuwe Kerk kunnen je verschillende faciliteiten bieden tijdens je evenement. Voor uitgebreide informatie en prijzen kan je contact met ons opnemen of een informatiepakket aanvragen.

Van begin tot het einde

Als je een zakelijk of particulier evenement organiseert, wil je natuurlijk graag dat alles goed verloopt. Bij de Oude en Nieuwe Kerk hoef je je daar geen zorgen over te maken. Samen zorgen we dat je evenement een succes zal zijn, in ieder geval in facilitair opzicht!

Catering

De Oude en Nieuwe Kerk werken samen met verschillende cateringbedrijven. Wij kunnen ervoor zorgen dat je catering tot in de puntjes is geregeld. Van koffie schenken tot een uitgebreid diner op een prachtig gedecoreerde tafel. Je kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen.

Uiteraard bestaat bij ons ook de mogelijkheid om zelf een cateraar in te schakelen.

Verwarming

Omdat de Oude en Nieuwe Kerk oude gebouwen zijn, kan het er in de winter soms erg fris zijn. Voor je gasten geen fijn gevoel. Daarom hebben we in de Nieuwe Kerk goede verwarming aangelegd. Zo zijn er verschillende mogelijkheden qua bank verwarming & centrale verwarming.

Tijdens de zomerdagen zal je hier waarschijnlijk geen gebruik van hoeven te maken.

Ruimtes

In de Oude Kerk beschikken we over drie zalen. De Wilhelminazaal, de Doopkapel en de pas gerenoveerde en nieuw ingerichte consistorie. Deze zalen kan je ook apart van de kerk huren.

In de Nieuwe Kerk hebben we een aantal verschillende mogelijkheden. Zo kan je de consistorie, bij de ingang huren of de zaal 'onder de Librije" achter in de kerk.

Per zaal zijn er verschillende prijzen aan verbonden.

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.