29 juni 2024 (17:00 - 18:00 uur)

Lancering Glossy Piet Hein

Naar aanleiding van de expositie Piet Hein: de dood van een zeeheld en de koppeling met het herdenkjaar slavernijverleden komen we met een glossy over het leven van Piet Hein en wat voor invloed onze geschiedenis heeft op het leven van vandaag. 

De erfenis van Piet Hein

In de afgelopen maanden heeft de Oude Kerk de expositie Piet Hein: de dood van een zeeheld gelanceerd. Dat leverde veel gesprekken op rondom de vraag wat voor invloed onze geschiedenis heeft op het leven van vandaag.

Deze gesprekken zijn bijzonder waardevol en mogen breed maatschappelijk gevoerd worden. Daarom komen we met een glossy met onder andere gasthoofdredacteur Aldith Hunkar. 

Niet om de hete brij heendraaien

29 juni om 17:00 uur wordt het magazine feestelijk gelanceerd. Hoofdredacteur Aldith Hunkar gaat in gesprek met directeur van Oude en Nieuwe Kerk Nyncke Graafland over hoe je dit gesprek kan blijven voeren.

Hierbij wordt niet om de hete brij heengedraaid. Maar hoe doe je dat goed, dit gesprek voeren, zonder elkaar kwijt te raken? Daar zullen ook handvatten worden gegeven. Want zolang we blijven praten ben je elkaar ook nog niet kwijt.

De glossy wordt gelanceerd nu het herdenkingsjaar slavernijverleden bijna is afgelopen. Want het gesprek moeten we blijven voeren! Jij kunt bij de lancering van dit bijzondere magazine zijn!

Onze tentoonstellingen

Momenteel zijn er in de Oude Kerk twee tentoonstellingen te bezoeken. Piet Hein: de dood van een zeeheld & De Dicht-bij-je-bed-show: Daisy Ranoe en IJM over moderne slavernij.

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.