27 februari 2024

Hyperloop presentatie in de Nieuwe Kerk

Op 27 februari zal Delft Hyperloop hun nieuwste ontwerp presenteren op de Design Reveal in de Nieuwe Kerk in Delft. Het evenement zal tussen 20:30 en 22:00 plaatsvinden.

Delft Hyperloop, een studententeam bestaande uit 40 diverse en gemotiveerde studenten dat een jaar lang werkt aan ontwerpen, bouwen en demonstreren van een hyperloop prototype, maakt grote stappen in de richting van een schaalbaar en zwevend hyperloop systeem. In een halfuur van Amsterdam naar Parijs?

Reizen met een snelheid van tot wel 1000 kilometer per uur? Met de hyperloop wordt deze droom werkelijkheid. Elk jaar innoveert het studenten team de hyperloop in de hoop de implementatie te versnellen. 

Dit jaar maakt Delft Hyperloop een grote stap in de richting van een schaalbaar hyperloop systeem door een technologie te demonstreren wat nog nooit ergens in de wereld is gedemonstreerd. Met dit ontwerp zullen zij meedoen aan de European Hyperloop Week in Zürich, Zwitserland, waar ze net als vorige jaren de Complete Pod Design Award hopen te winnen.

Op 27 februari zal het achtste Delft Hyperloop hun nieuwste ontwerp presenteren op de Design Reveal in de Nieuwe Kerk in Delft. Tussen 20:30 en 22:00 zullen zij hun ontwerp presenteren. Bemachtig nu je gratis kaartje om hun nieuwste innovatie te zien!

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.