Best of film

Stellae, hét lig en luister concert in de Nieuwe Kerk in Delft

Bij de Stellae ligconcerten lig je op een zelf meegenomen matje, luchtbed of kussen. Kijkend omhoog luister je naar een bijzonder concert. 

Ervaar een unieke muzikale ervaring in de Nieuwe Kerk in Delft, waarbij u liggend kunt genieten van de prachtige klanken van pianist Seb Miller. 

Seb Miller

Zonder enige formele muziekopleiding heeft hij zichzelf het pianospelen aangeleerd, geleid door zijn gehoor en gevoel. Deze bijzondere aanpak heeft hem niet alleen een absoluut gehoor opgeleverd, maar ook een buitengewoon vermogen om te improviseren. Na een indrukwekkende periode als huispianist in enkele van Nederland’s meest prestigieuze hotels, waaronder het Kurhaus in Scheveningen en Hotel de l’Europe in Amsterdam, streeft Sebastiaan nu naar een meer intieme concertervaring.

Best of Film

Zijn komende optreden op 25 mei markeert zijn debuut in de wereld van ligconcerten. Met het thema Best of Film, brengt hij iconische filmklassiekers op een geheel nieuwe manier tot leven. Zijn emotioneel geladen spel, vrij van technische restricties, biedt een diepe en persoonlijke muzikale beleving.

Unieke reis door filmische melodieën

Dit concert is meer dan gewoon een kans om te luisteren; het biedt een unieke reis door filmische melodieën terwijl u comfortabel ligt op een matje of luchtbed, omhuld door de majestueuze ambiance van de Nieuwe Kerk in Delft.

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.