Interactieve rondleidingen in de Oude Kerk

In de maanden juni, juli en augustus zal er op woensdag of zaterdag om 11:00 uur een interactieve rondleiding worden gehouden bij de exposities in de Oude Kerk. 

Met korting de kerken in!

Omdat we vinden dat deze rondleidingen echt heel bijzonder zijn, kun je ze boeken voor maar €5,- per persoon. En dat is inclusief toegang tot de Oude èn de Nieuwe Kerk. 

Let op: je moet vooraf reserveren! Kijk dan meteen welke data er nog beschikbaar zijn, want de groepsgrootte is beperkt.

Wat zijn VTS rondleidingen?

De interactieve rondleiding wordt een VTS rondleiding genoemd. Dat staat voor Visual Thinking Strategies. Het is een manier om naar kunstvoorwerpen te kijken en erover te praten.

Het doel van VTS is om beter te leren observeren, kritisch te denken en open te communiceren. Dit gebeurt in een gezamenlijk gesprek, waarbij deelnemers hun eigen interpretaties en gedachten mogen delen. Je krijgt dus niet alleen maar informatie van je gids, maar je hoort verschillende ideeën van deelnemers. En dat is natuurlijk ongelofelijk leuk!

Je hebt geen kunsthistorische achtergrond of kennis van geschiedenis nodig. Jong of oud, iedereen kan meedoen met een VTS rondleiding. 

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.