Verkrijgbaar in kiosken en boekhandels

Glossy Piet Hein: de disclaimer

Naar aanleiding van de expositie Piet Hein: de dood van een zeeheld en de koppeling met het herdenkingsjaar slavernijverleden heeft de Oude en Nieuwe Kerk een glossy uitgebracht over het leven van Piet Hein en wat voor invloed onze geschiedenis heeft op het leven van vandaag. 

De erfenis van Piet Hein

In de afgelopen maanden heeft de Oude Kerk de expositie Piet Hein: de dood van een zeeheld gelanceerd. Dat leverde veel gesprekken op rondom de vraag wat voor invloed onze geschiedenis heeft op het leven van vandaag.

Deze gesprekken zijn bijzonder waardevol en mogen breed maatschappelijk gevoerd worden. Daarom komen we met een glossy met onder andere gasthoofdredacteur Aldith Hunkar. 

Niet om de hete brij heendraaien

Maar hoe doe je dat goed, dit gesprek voeren, zonder elkaar kwijt te raken? Daar zullen ook handvatten worden gegeven. Want zolang we blijven praten ben je elkaar ook nog niet kwijt.

De glossy wordt gelanceerd nu het herdenkingsjaar slavernijverleden bijna is afgelopen. Want het gesprek moeten we blijven voeren! Vanaf nu in kiosken en boekhandels overal in Nederland te krijgen.

De glossy is vanaf 1 juli te koop. In onze eigen museumshops en verder in kiosken, boekhandels en musea door het hele land. En ook te koop bij online shops zoals Bol.com of Bruna.nl.

Onze tentoonstellingen

Momenteel zijn er in de Oude Kerk twee tentoonstellingen te bezoeken. Piet Hein: de dood van een zeeheld & De Dicht-bij-je-bed-show: Daisy Ranoe en IJM over moderne slavernij.

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.