Receptie & Diner

Ben je op zoek naar een bijzonder mooie locatie voor je receptie of diner? Onze monumentale kerken zijn perfect voor een sfeervol diner of een stijlvolle receptie.

Diner

Na een aperitief neem je plaats aan een prachtig gedecoreerde tafel. Het voorgerecht wordt geserveerd terwijl het strijkorkest op de achtergrond speelt. Bij kaarslicht geniet je van culinaire meesterwerken en fantastische wijnen. Een avond die jij en je gasten niet snel zullen vergeten. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk; van een intiem diner voor 10 personen tot een groots diner voor 600 gasten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Receptie

In onze kerken zijn diverse mogelijkheden voor het organiseren van een receptie. Zowel voor kleine als grote groepen zijn er diverse ruimtes beschikbaar. Onze medewerkers kunnen voor jou de complete receptie verzorgen. Van een eenvoudig blokje kaas tot chique hapjes met mooie wijnen. Ook de aankleding van de ruimte kunnen wij voor jou regelen. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Informatie en contact

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen door te bellen met 015 - 212 30 15. Natuurlijk kun je ook het informatieformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvraag info verhuur

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.